Besøg Djurs Sommerland med halloween stemning i efterårsferien!

Fuldstændig gennemført magisk halloween i Djurs Sommerland!

En smuk dag i oktober – himlen er blå, solen står højt og allerede ved indgangen til Djurs Sommerland mødes man af græskar i forskellige størrelser og farver, som byder op til Magisk Halloween sammen med det gigantiske heksehoved, der er placeret øverst på indgangen.

Fantastisk udsmykning
Djurs Sommerland er jo Djurs Sommerland uanset årstid – med forlystelser og butikker ganske som det plejer, og man kan prøve fuldstændig de samme sjove ting. Der er bare lige den forskel, at alle steder i parken mødes man af smukke græskar i alverdens udformninger, store, små, lange og runde, ligesom man tages imod af diverse edderkopper, spindelvæv, skeletter og ikke mindst udklædte medarbejdere. Det er lige meget, hvor man begiver sig hen, så er der gjort en masse ud af små detaljer i udsmykningen – selv på sejlturen rundt i Afrikaland har dyrene fået diverse Halloween rekvisitter, i form af skeletter, edderkopper og græskar ind til sig.

Det må virkelig have taget lang tid at sætte op, men det er heller ikke for sjov, at Djurs Sommerland markedsfører sig med at være Danmarks største og mest stemningsfulde halloween-oplevelse for hele familien. Det er meget imponerende, alt det der er lavet af forskellige arrangementer rundt i parken – mekaniske græskar, der spiller klaver eller på anden vis laver uhygge-stemning, og de i alt 20.000 almindelige græskar, som pryder med halmballer hist og pist.

Haunted House
Området til radiobiler var i år forvandlet til ”Haunted House” – en hekseskole, hvor hele familien udstyret med 3D briller guides af ægte hekse igennem en magisk tur i 15 forskellige, og ikke mindst fortryllede rum. En tur man ikke må snyde sig selv for, hvis man vil i den helt rigtige halloween stemning. Men samtidig også en tur som intet har med rutchebaner, luftgynger og karruseller at gøre, så er man ikke lige til fart og højder, så kan man stadig sagtens være med i Haunted House.

Masser af aktiviteter
Hele dagen igennem er der arrangeret forskellige aktiviteter rundt omkring i parken, hvor man f.eks. kan få taget et halloween-foto, blive kåret som vinder i en udklædningskonkurrence, blive ansigtsmalet eller få håret hekse-toupereret, prøve halmballe labyrinten eller måske varme sig ved de forskellige bålsteder.

Kan varmt anbefales
Halloween i Djurs Sommerland er virkelig et besøg værd i efterårsferien, og er man ikke lige til vilde, lange rutchebaner som Piraten, hurtige ATV’er som Juvelen, eller måske syngende og drejende karruseller som Solguden, så må man ikke snyde sig selv for et besøg. Der er virkelig mulighed for at få en på opleveren ved blot at nyde efterårets smukke farver i parken ledsaget af den helt igennem gennemførte Halloween udsmykning.

Læs mere om åbningstider og aktiviteter på www.djurssommerland.dk

Helle Hansen
Sjov For Børn
Oktober 2014

Skriv et svar